Diensten

Nieuwsgierig geworden?

Zo zet je deze verleiding vaker in

Ondanks, of dus dankzij, de boodschap hierboven, wil je juist verder lezen. Wil je weten welke psychologie hierachter zit? En ben je nieuwsgierig welke drijfveren en weerstanden menselijk gedrag nog meer bepalen? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij analyseren menselijk gedrag en rijken je de juiste technieken aan zodat je gedrag kunt veranderen in de juiste richting. Een Zaak van Gedrag ontwikkelt effectieve en creatieve gedragsinterventies die je dichter bij je doel brengen.

Communicatieboost

Dit is een kennismaking met menselijk gedrag aan de hand van je eigen communicatiecase. Dit kan een mail of brief zijn die niet het gewenste effect heeft. Of een campagne-uiting waar je meer uit wil halen. Met de Communicatieboost ontvang je direct praktisch toepasbaar advies op basis van gedragsinzichten om de effectiviteit van jouw communicatiemiddel te verhogen. Bovendien word je door de lessen van je eigen case direct getraind in de basics van menselijk gedrag. Via videocall bespreken we de ins- en outs zodat je daarna direct aan de slag want we weten hoe druk het soms kan zijn. En werk je in sprints? Dan kun je binnen 1 sprint je aanpassingen opleveren.

Wat levert het op?

Een effectiever communicatiemiddel & basiskennis van gedrag

Hoe lang duurt het?

Al vanaf 2 weken – 1 maand

Wat kost het?

Vanaf € 1.500,- 

Gedragsadvies 360

In dit traject duiken we samen kopje onder in het menselijk gedrag dat belangrijk is in jouw case. Ieder gedragsvraagstuk is uniek en vaak complex omdat veel factoren een rol spelen. We beginnen dus altijd met het verhelderen van het gedrag op basis van bestaande theorieën en nieuw onderzoek. Hierdoor krijg je een uitgebreid overzicht van de bepalende gedragsfactoren binnen je eigen case. Vervolgens gaan we creatief aan de slag met technieken om dit gedrag te beinvloeden. Hieruit ontstaan (communicatie)interventies die jij direct na dit traject kunt implementeren, meten en doorontwikkelen. Dus geen vaag advies maar concrete uitwerkingen. Zo weet je zeker dat je na dit traject beïnvloedt met impact! Lees meer over onze 3-stappenmethode voor effectieve gedragsinterventies.

Wat levert het op?

Effectieve verandering van gedrag natuurlijk! Maar ook het inzicht in de belangrijkste gedragsfactoren en technieken in jouw case. Plus een stapel uitgewerkte interventies om lange termijn mee aan de slag te kunnen.

Hoe lang duurt het?

Gemiddeld 2 tot 6 maanden

Wat kost het?

Je ontvangt een offerte op maat

Tijdelijke versterking bij communicatie- en gedragsuitdagingen

Het is logisch dat niet ieder bureau of organisatie een gedragsexpert in huis heeft. Daarom is het mogelijk om Een Zaak van Gedrag op project- of interimbasis in te huren. Werk je dus aan een communicatie- of campagnestrategie en heb je behoefte aan gedragsexpertise om het fundament te verstevigen? Of wil je de effectiviteit van een bestaande customer journey verbeteren met gedragsinzichten? Dan is het heel zinvol om een gedragsexpert in te huren om de klus aan uit te besteden óf op interimbasis samen te werken zodat je efficiënt en effectief je doelstellingen behaalt.

Wat levert het op?

Effectievere interventies & kennis over gedrag

Hoe lang duurt het?

In overleg

Wat kost het?

Je ontvangt een offerte op maat

Gratis online check-in

Ben je geprikkeld maar twijfel je nog of onze gedragsaanpak voor jou gaat werken? Of heb je gewoon zin om te sparren over jouw vraagstuk? Meld je dan aan voor de gratis online check-in. Na deze 44 minuten check-in weet je of je er voor gaat of niet.

0 +
Projecten succesvol afgerond
0
Blije klanten
0 +
Vul in

WeBinar

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

× Stuur snel een WhatsAppje