Diensten

Snel en persoonlijk contact

Stevig onderbouwde keuzes zonder blabla

Direct toepasbare interventies

Werkwijze

De 3 stappen tot effectieve gedragsinterventies

1. Het gedrag verhelderen

Als eerste is het belangrijk om met elkaar heel scherp te stellen welk gedrag we willen bereiken: Waar, wanneer, bij wie, en wat is het gewenste gedrag precies? Samen bepalen we de focus van het project zodat we een interventie ontwikkelen die effectief is. Op basis van onderzoek en bestaande theorieën krijgen we beter inzicht in het gedrag en de beïnvloedingsfactoren.

2. Mogelijkheden ontdekken

Bij de meeste gedragsvraagstukken spelen veel verschillende factoren een rol die samen zorgen voor het gewenste en ongewenste gedrag. In deze stap bepalen we welke factoren het meest relevant zijn om daar de meest kansrijke interventie (s) op te ontwikkelen. En in de mix van beïnvloedingstechnieken en creativiteit ontstaan er ideeën en schetsen voor communicatie en interventies. Hier komen de mogelijkheden tot leven en maken we samen keuzes.  

3. Moeiteloze ervaringen creëren

In deze laatste stap wordt het interventiedesign definitief gemaakt en uitgerold. Ons doel is om moeiteloze ervaringen voor je doelgroep te creëren én concreet uitgewerkte interventies en communicatie voor jou op te leveren. Zo weet je zeker dat de verandering direct na dit traject kan starten. En niet onbelangrijk, je wilt natuurlijk weten of de interventie gewerkt. Daarom meten en evalueren we de resultaten en geven advies over de toekomst.

Missie

Menselijk gedrag begrijpen

Een Zaak van Gedrag is ontstaan vanuit een passie om mensen te begrijpen. En dat is de basis voor onze oplossingen voor communicatie en gedragsverandering. Een Zaak van Gedrag heeft als doel om ook anderen te inspireren en te helpen om meer naar ‘de mens’ te kijken en vanuit daar te handelen. Want dan ontstaat er een win-win: een win voor de organisatie die gedrag wil veranderen omdat de oplossingen effectief zijn én een win voor de mensen waar het om gaat omdat zij begrepen worden.

Meer weten?

Plan een vrijblijvende kennismaking

0 +
Projecten succesvol afgerond
0
Blije klanten
0 +
Vul in

WeBinar

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

× Stuur snel een WhatsAppje